Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu ortak protokol kapsamında ilk defa düzenlenen Bahar Turnuvaları ödül töreni yapıldı.

İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde yapılan Basketbol, Futbol, Futsal, Masa Tenisi, Satranç ve Voleybol branşlarında 31 İlçemizde toplam 1.222 Okul Takımı ve 11.794 sporcunun müsabakalara katıldığı Bahar Turnuvalarında 360 Beden Eğitim Öğretmeni de gönüllü olarak görev yaptı.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 100.Yıl Spor Salonunda yapılan Bahar Turnuvaları ödül töreni programı, Gençlik Merkezinin hazırladığı Halk Oyunları gösterileriyle başladı. Mehter Takımı gösterileri ile devam eden program sonunda Basketbol, Futbol, Futsal, Masa Tenisi, Satranç ve Voleybol branşlarında dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Servet Altun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın Uygun, Okul Sporları Şube Müdürü Mücahit Mustafa Koç, Konya ASKF Yönetim Kurul Üyeleri ve Okul Sporları İl Tertip Komitesi taktim etti.