6-12 Kasım 2015 tarihleri arasında İtalya’da yapılan DSİSO Down Sendromlular Yüzme Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan İlimiz Sporcularından Fatih Karahan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ü makamında ziyaret etti.

İlimiz Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Fatih Karahan Antrenörü İsa Çağlar ile birlikte katıldığı DSİSO Down Sendromlular Yüzme Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil etti. Şampiyonada 800 metre serbestte Avrupa Şampiyon, 200 ve 400 metre serbestte üçüncü, genel klasmanda ise 7.olan sporcumuz Fatih Karahan, Antrenörü İsa Çağlar ve annesi Adalet Karahan ile birlikte Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ü ziyaret ederek vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Avrupa Şampiyonu olan sporcuyu ödüllendiren Ersöz, Temmuz ayında İtalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasından da şampiyonluk sözü aldı.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünü, Antrenör İsa Çağlar’ı ve Avrupa Şampiyonu olan Fatih Karahan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.