Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün düzenlediği ücretsiz GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları devam ediyor.

29 branşta açılacak olan Spor Merkezlerimize daha fazla çocuk ve gencimizin katılımını sağlamak amacı ile uygulanan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları yaz dönemi kayıtları başladı. Spor okullarımız özellikle ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklarımızın yaz aylarında serbest zamanlarını, en iyi şekilde değerlendirmeleri için uzman Antrenörler nezaretinde aynı anda binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet verecek şekilde planlandı.

İl Müdürlüğümüz tesislerinden 3-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Halk Oyunları, Hentbol, Hokey, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Özel Sporcular, Ragbi, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme, Para Yüzme, Sutopu, Modern Pentatlon, Bocce ve Wushu branşlarından ücretsiz olarak faydalanacak.

Her yıl binlerce çocuk ve gencimizin spor yapmak için tercih ettiği Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarına başvurular 27 Haziran 2024 tarihine kadar E-devlet kapısı üzerindeki Spor Bilgi Sistemi uygulamasından yapılacak. Antrenmanlar ise 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle ilgili spor salonlarımızda başlayacak.

E-Devlet kapısı üzerindeki Spor Bilgi Sistemi uygulamasına aşağıdaki linkten ulaşabilir, kayıt için İlçe Müdürlüklerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kayıt için lütfen tıklayın; https://www.turkiye.gov.tr/gsb-spor-bilgi-sistemi