İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN; Yurt Hizmetleri Müdürü İsa Araba, Gençlik Hizmetleri Müdürü Harun Aydın ile birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Ereğli İlçemizde bulunan Sentetik Futbol Sahası, Ereğli Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları, Gençlik Merkezi, İlçe Müdürlüğü ve yapımı devam eden Spor Salonu inşaatında denetim ve incelemelerde bulundu. 

Ziyaretlerine Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı’yı makamında ziyaret ederek başlayan İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN, Ereğli ilçemize kazandırılacak olan gençlik ve spor yatırımları ile hayata geçirilecek olan yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İl Müdürümüz ziyaretlerinde Ereğli Spor Kulübünün U13 Futbol Takımı ile Voleybol  2. Ligde ilimizi temsil eden Ereğli Belediye Spor Kulübü Voleybol Takımlarının antrenmanlarını takip ederek sporcularla sohbet etti ve başarı dileklerinde bulundu. 
Daha sonra, Gençlik Merkezinde gönüllü gençlerle bir araya gelerek yapılan faaliyetler hakkında genç gönüllüler ile sohbet etti. Yoğun ve verimli geçen İlçe ziyareti İlçe Müdürlüğünde yapılan denetim ve incelemeler ile sona erdi.