01.06.2020 tarihi itibariyle şehirler arası seyahat yasağı kalktığından;
Eşyalarınıza barındığınız yurt müdürlükleriyle iletişime geçerek hafta içi mesai saatleri içerisinde (08.00 – 17.00) alabilirsiniz.
Covid- 19 önlemleri kapsamında eşyalarını almaya gelen öğrencilerimizin maske ve eldiven kullanmaları, sosyal mesafeye dikkat etmeleri gerekmektedir.
Eşyalarını almaya gelen öğrencilerimizin yurtlarımızda barınma imkanı bulunmadığından seyahat planlarını günübirlik yapmaları uygun olacaktır. (Yurtlarda barınmaya kesinlikle izin verilmeyecektir.)
Öğrencilerimiz eşyalarını başkasına aldırmak istemeleri durumunda (ebeveyn olsa dahi) eşyayı teslim alan kişiden muvafakat dilekçeniz, eşyayı alacak kişinin kimlik fotokopisi ve telefon numarası talep edilecektir.
MELİKE CİHAN YURT MÜDÜRLÜĞÜ ile KONYA KIZ YURDU MÜDÜRLÜĞÜ’ nde  tedbir amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı personelinin barınıyor olmasından dolayı bu yurtlarda barınan öğrencilerimizin yurt müdürlükleriyle iletişim kurmadan eşyalarını almaya gelmemeleri gerekmektedir. Halen kamu personeli barındırılan bu yurtlarımız için gerekli planlama yurt müdürlüklerimizce yapılacaktır.
Öğrencilerimizin detaylı bilgi için yurt müdürlüklerimizle iletişime geçmeleri gereklidir.