Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN, Konya’da kampta bulunan U16 Basketbol Erkek Milli Takımımızı ziyaret etti.

Bu yıl düzenlenecek FIBA Erkekler Avrupa Şampiyonasına hazırlanan U16 Basketbol Erkek Milli Takımımız cumartesi gününe kadar hazırlıklarını sürdüreceği kampın ardından, 26 Ocak-01 Şubat tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasına katılacak.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda devam eden kampı Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alper ARIKOĞLU ile birlikte ziyaret eden Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN, Konya'da düzenlenecek olan bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Turnuva'nın 26 Ocak Pazar günü Litvanya-Letonya maçıyla başlayacağını dile getiren ŞAHİN, "Bu turnuvaya Letonya, Litvanya, Sırbistan, Rusya, Slovenya ve Türkiye U15 ile U16 takımları katılacak. Dünya Basketbolunda geleceğin yıldızlarını izleme fırsatı sunan Uluslararası Yıldız Erkekler U-16 Basketbol Turnuvasına tüm Konyalı Basketbol severleri davet ediyoruz..." ifadelerini kullandı.