2015-2016 sezonunda Okul Sporlarında yüksek katılım ve başarı gösteren Okullara teşekkür edildi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortaklaşa organize edilen Okul Spor faaliyetlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığımız Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığının verilerine göre 2016 yılında Konya, müsabakalara katılan sporcu öğrenci sayısı ve katılan Okul sayısında İç Anadolu Bölgesi ve Türkiye geneli sıralamasında Türkiye birincisi olmuştur.

Okul sporlarında Türkiye birincisi olan ve İlimizde en fazla katkıyı veren okullara teşekkür belgesi ve bazı hediyeler için Okul Müdürleri ve ilçe Müdürleri ile toplantı yapıldı.

İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda yapılan toplantı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Ömer ERSÖZ ve İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy Başkanlığında, Okul Sporları İl Tertip Komitesi, ilgili Okulların Müdürleri, Beden Eğitim Öğretmenleri ve İlçe Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı; yapılan sunu, İl Müdürlerinin konuşması ve 2016 yılında okul sporlarında en fazla katkıyı veren Okullara Teşekkür plaketi ve verilen bazı hediyelerle sona ermiştir.