Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 103. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.

İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

''23 Nisan 1920’de, kurulan ilk meclis ile birlikte “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir." denilerek, istiklâl ve istikbal mücadelemiz için yeni bir dönüm noktası başlamıştır. Milli mücadele ruhuyla bugünlere gelen devletimiz, nice badireler atlatarak, bu uğurda şehitler vererek aziz vatanımız muhafaza ve müdafaa edilmiştir.

Millet iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur şiarıyla çıkılan bu yolda; demokrasinin dışında bir yola sapanlar milletimizin güçlü iradesi karşısında her zaman mağlup olmuşlardır. Bizler demokrasimizi çocuklarımızla birlikte gelecek nesillere taşımaya, milli iradeyi dünya durdukça yaşatmaya devam edecek ve geleceğin büyükleri olarak geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza özel bir gayretle sağlıkla ve sporla dolu bir gelecek hazırlamaya devam edeceğiz.

Bu inançla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 103. kuruluş yıl dönümünü ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.''