Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilimizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi gönderdi.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu kulüplere gönderdiği teşekkür mektubunda; "Amatör spor kulüplerimiz Türk sporunun belkemiğidir, ruhudur. Sizlerin her yıl olduğu gibi 2019'da da, ülkemizin her köşesinde sporumuzu daha ileriye taşımak için canla başla çalıştığınızı biliyorum. Bu gayreti, heyecanı önümüzdeki yıllara ve gelecek nesillere aktararak; bu toprağın çocukları için bir okul, bir yuva olmayı sürdürmenizi temenni ediyorum. Bu vesileyle emekleriniz için teşekkür ediyor, 2020 yılında da başarılarınızın devamını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu adına amatör spor kulüplerine verilmek üzere hazırlanan teşekkür belgeleri İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, Spor Hizmetleri Müdürü, Şube Müdürleri ile İlçe Müdürleri tarafından takdim edildi.

Sporun tabana yayılmasında önemli bir rol üstlenen, yapmış oldukları hizmetlerden ve değerli katkılarından dolayı kulüplere teşekkür eden İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, amatör spor kulüplerine verilen desteğin arttırılarak devam edeceğini belirtti.