Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN, TÜGVA Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü ve Selçuklu Kent Konseyi'nin düzenlemiş olduğu "İşin Ehlinden" programına konuk oldu.

Ali Okutan Çalışan Gençlik Merkezinde düzenlenen "İşin Ehlinden" programında sanayide çalışan gençlerle bir araya gelmenin mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN, ‘‘Gençler olarak ilk yapmamız gereken husus; rehberimiz, önderimiz, Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV’in gençliğini bilmektir. Şayet Efendimizi anlayabilirsek inanıyorum ki çok verimli bir gençlik dönemi geçirmiş oluruz. Efendimize göre yarınlar gençlerimizindir. Gençlerimiz ne kadar güzel eğitilir, büyütülür ise istikbalimizden o kadar emin oluruz’’ dedi.

Gençlerimizin okullarda aldıkları eğitimlerinin yanında, onların okul dışı zaman ve ortamlarda da iyi birer insan olmaları noktasında çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN, ‘‘Gençlerimizin boş vakitlerini gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerle doldurarak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlıyoruz. Eğitim ve çalışma hayatlarını sporla birlikte yürüten, kendisini bir spor branşında geliştiren gençlerimiz, bedenen ve ruhen sağlıklı bir yapıya kavuşuyor. Bu faaliyetlerle birlikte kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan uzak durak gençlerimizin vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, ailesi ve arkadaşlarıyla uyumlu, erdem ve iyi ahlak sahibi bireyler olmaları da arzu ettiğimiz en büyük husustur.’’ diyerek programa katılan gençleri Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere davet etti.