Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, gönül dünyamızı aydınlatan mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının had safhaya ulaştığı on bir ayın sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, sema kapılarının ardına kadar açıldığı, Yüce Allah’ın tüm insanlığa kurtuluş çağrısı olarak göndermiş olduğu Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu müstesna gecede Kalplerimizin kötülüklerden arınmasını, gönül dünyamızın aydınlanmasını, manevi huzurumuzun artmasını, tüm insanların birliğe, beraberliğe ve daha güzel bir geleceğe kapılarını açmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gençlik ve Spor teşkilatımızın, hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslâm Âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”