Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN, Yurt, İlçe ve Gençlik Merkezi Müdürleri ile bir araya gelerek 2020 yılı planlama ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Uluslararası Gençlik Akademisinde gerçekleşen toplantıda, İl Müdürümüz; kurumsal vizyon ve misyon, yeni teşkilat yapısı, pandemi sürecinde gençlik, spor ve yurtların faaliyetleri, İslami Dayanışma Oyunları ile kurumsallık konularında bilgi aktarımında bulundu. 

İl Müdürümüz konuşmasında “Öğrendiklerimiz sürekli değişiyor. Almış olduğumuz sorumluluk ve yetki alanımızın, iş ve işlemlerinde sürekli olarak kendimiz ve deneyimlerimizi gözden geçirerek yeniliğe açık olmalıyız. Hepimiz temsil ettiğimiz makamlarda adaletli ve başarılı olmayı kendimize hedef ve amaç olarak belirlememiz gerekir” diyerek sözlerini tamamladı. 

Daha sonra Hizmet Müdürlerimiz ile İcracı Şube Müdürleri kendi alanlarındaki hizmetler ve faaliyetler konusunda bilgi paylaşımında bulundular. Katılımcıların talep, istek ve ihtiyaçlarının alınmasında sonra toplantı sona erdi.