İlimizde Tesisleşme çalışmalarına büyük önem veren İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, Konya genelinde mevcut ve yapımı devam eden spor, yurt ve gençlik tesislerine yönelik inceleme ve denetleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, Yurt Hizmetleri Müdürü İsa Araba, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Bilal Coşar ile birlikte Hadim ve Taşkent ilçelerimize ziyarette bulundu.

İl Müdürümüz ilçe ziyaretleri kapsamında Hadim Kaymakamı Sayın Tufan Bağır Gilan’ı ve Hadim Belediye Başkanı Sayın Ahmet Hadimioğlu’nu makamlarında ziyaret ederek Hadim ilçemizde inşaatı devam eden Gençlik Merkezi ve Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulunarak Hadim Yurdu ve Sentetik Futbol Sahasını denetledi.

Buradan Taşkent İlçemize geçen İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin Yurt, Spor Salonu ve Kıble Kayası Gençlik ve İzcilik Kampında denetim ve incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öncülüğünde, ilçe Kaymakamlıkları, Belediyeler ve diğer Kamu Kurumları ile gerçekleştirilen koordineli çalışmalar neticesinde gençlik ve spor alanında önemli mesafeler kat ettiklerini belirten İl Müdürümüz Şahin; “Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin geleceğine ışık tutmak adına yürüttüğümüz projelerle ülke sporunun lokomotifi olmaya, fiziksel, mental ve sosyal yönden gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda ilçelerimizdeki hizmetlerinde vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı ilçe Kaymakamlarımıza ve ilçe Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.