Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, Yurt Hizmetleri Müdürü İsa Araba ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Harun Aydın ile birlikte Seydişehir’e gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Ahırlı, Bozkır ve Yalıhüyük ilçelerimize de ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Bozkır Kaymakamı Sayın Oltan Bayraktar’ı, Bozkır Belediye Başkanı Sayın Sadettin Saygı’yı ve Ahırlı Belediye Başkanı Sayın İsa Akgül’ü makamlarında ziyaret ederek ilçelerimizde devam eden gençlik ve spor faaliyetleri ile hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İlçelerimizde bulunan Gençlik Merkezi, Spor Sahaları ve Yurtları yerinde inceleyerek denetimlerde bulunan İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin; ‘‘Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak tüm imkânlarımızla seferber olarak sadece merkez ilçelerimizde değil, tüm ilçelerimizdeki gençlerimize ulaşıyoruz. Gerek gençlik faaliyetlerimizle, gerek spor aktivitelerimizle, gerekse ülkemizin dört bir yanından gelerek öğrenim hayatlarına Konya’mızda devam eden öğrencilerimize yurtlarımızla hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle ilçelerimizdeki hizmetlerimizde vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamlarımıza ve İlçe Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.