2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Okullar arası Gençler Kız- Erkek Futsal İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.

09 Aralık 2019 – 13 Ocak 2020 tarihleri arasında Cemil Keleşoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda oynanan Futsal Gençler Erkek kategorisinde 64 okuldan 768 sporcu, Futsal Gençler Kız kategorisinde ise 8 okuldan 96 sporcu katıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda;

Genç Kızlarda;                                   

1. Akşehir Seyyit Mahmut Hayrani Anadolu Lisesi, 2.Konya Lisesi (Anadolu) , 3.Erbil Koru Anadolu Lisesi, 4.Bozkırlılar Vakfı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Genç Erkeklerde;

1.Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2. Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3. İsmail Kaya Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile takdim edildi. Genç Erkeklerde birinci olan Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Genç Erkeklerde ikinci olan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Genç Kızlarda birinci olan Akşehir Seyyit Mahmut Hayrani Anadolu Lisesi 06-08 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Futsal Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakalarında ilimizi temsil edecekler.