Konya Milletvekilimiz Selman Özboyacı, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz ile birlikte Konya’da spor faaliyetleri ile gençlik ve yurt hizmetleri için bir araya geldi.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ün eşliğinde Konya Milletvekilimiz Selman Özboyacı, güne ilk olarak spor il temsilcilerimiz ve kulüp temsilcilerimizle bir araya gelerek Konya sporu hakkında ve amatör spor kulüplerinin durumu hakkında istişarede bulundu. Daha sonra 2020 ve 2024 Olimpiyatlarına hazırlanan TOHM ve Olimpik havuz sporcularımızla sohbet ederek son durumları hakkında bilgi aldı.

Konya Milletvekilimiz Selman Özboyacı, Selçuklu Gençlik Merkezimizde faaliyet gösteren sosyal uyum, dini eğitimler, müzik ve spor grubu ile Kod Adı 2023 gruplarında eğitim gören öğrencilerimizin çalışmalarını izleyerek, gerçekleşen projeler hakkında İl Müdürümüzden bilgi alarak ziyaretlerine devam etti.

Günün son ziyaretini inşaatı devam eden Yazır Mesnevi Kız Yurdu ile bu sene öğrenci alımına başlanacak olan Tahir Büyükkörükçü ve Kutalmışoğlu Süleyman Şah erkek öğrenci yurtlarımıza yapan Selman Özboyacı ‘‘Otel konforunda inşa edilen yurtlarımız taleplerin tamamının karşılanması konusunda büyük bir avantaj sağlayacak’’ diyerek ziyaretini sonlandırdı. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz ise Milletvekilimiz Selman Özboyacı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.