Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları bugün kapısını binlerce çocuğumuza ve gencimize açtı.

Çocuklarımızın yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlerimize spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları Atletizm, Badminton, Basketbol, Güreş, Halter, Judo, Karate, Masa Tenisi, Tenis, Taekwondo, Voleybol, Yüzme (ücretli), Halk Oyunları, Kick Boks, Bisiklet, Cimnastik, Hentbol, Wushu, Boks ve Okçuluk olmak üzere toplam 20 branşta faaliyetlerine devam ediyor.

Yoğun bir talebin olduğu yaz spor okullarımız; branşlarında, eğitimli ve tecrübeli antrenörlerimiz tarafından çalışmalarını sürdürüyor. Özel sporcularımız (Engelliler) ise şu an devam etmekte olan Atletizm, Basketbol, Cimnastik, Halter, Judo, Masa Tenisi ve Yüzme branşlarında çalışmalarına devam etmektedir. Yüzme branşı haricinde, Selçuklu, Meram ve Karatay bölgelerimizde belirli güzergahlar dâhilinde ücretsiz servis imkanı da sunulmaktadır.

İl Spor Merkezi irtibat telefon: 0332 322 79 48 (1123-1134)

Yüzme kayıt bilgileri için irtibat: 0332 322 79 48 (1170-1171-1815)