2017-2018 Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Okullararası Gençler Atletizm İl Birinciliği 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde yapıldı. Yarışları öncesinde sporcular, antrenörler, hakemler ve seyirciler bir arada koşarak Zeytin Dalı Hareketı’nda olan Mehmetçiklerimizi unutmadılar.

 Atatürk Stadyumu 1 Nol’u sahada yapılan Okullararası Gençler Atletizm İl Birinciliği Genç Erkekler A kategorisinde 1.Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2.Kılıçarslan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3.Konya Karatay Toki Anadolu Lisesi, 4.Ereğli Anadolu Lisesi, Genç Erkekler B kategorisinde 1.Özel Konya Lokman Hekim MTAL, 2.Özel Envar İbni Sina MTAL oldu. Genç Kızlar A kategorisinde ise 1.Meram Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2.Ereğli Atatürk Anadolu Lisesi, 3.Özel Konya Lokman Hekim MTAL, 4.Özel Envar İbni Sina MTAL, Genç Kızlar B kategorisinde 1.Özel Konya Lokman Hekim MTAL, 2.Özel Envar İbni Sina MTAL oldu.

Dereceye giren sporcuların kupa ve madalyalarını Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz, Meram İlçe Müdürü Mücahit Mustafa Koç ve Atletizm İl Temsilcisi Seyfi Atamer verdi.