Bu yıl 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘‘Amatör Spor Haftası’’ Amatör Spor Yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı.

Konya'da sportif ve sosyal etkinliklerin dolu dolu yaşanacağı ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amacı ile kutlanacak olan Amatör Spor Haftası yürüyüş ve açılış programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, yönetim kurulu üyeleri, şube müdürleri, kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlarımız katıldı.                                                                                                                                       

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda yapılan açılış töreni Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ün açılış konuşmaları ile başlayıp, Kafkas dans gösterileri ve Wushu gösterileri ile sona erdi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri hafta boyunca sürecek müsabakaların ardından 15 Ekim Pazar günü saat 14:00’da Atatürk Spor Salonunda yapılacak olan Toplu Ödül Töreni ile sona erecek.