KONYA SPORCU EĞİTİM MERKEZİ SPORCU SEÇME SINAVLARI

26.05.2017

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezine Atletizm, Judo ve Güreş branşlarında sporcu alımı yapılacaktır.

ATLETİZM

Konya Sporcu Eğitim Merkezi Atletizm Bölümüne Gündüzlü 5 kız 5 erkek toplam 10 sporcu alınacaktır.

ATLETİZM SINAV TALİMATI.pdf nda belirtilen şartlara uyan sporcular Veli izin Yazısı.pdf belgelerini doldurarak kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi, sağlık raporları ve lisanslı sporculardan sporcu lisansı ile birlikte en geç 06.06.2017 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezine başvurularını yapmaları gerekmektedir. Seçme sınavı 07.06.2017 tarihinde saat 10:00'da Atatürk Stadyumu 1 No'lu Saha Atletizm Pistinde yapılacaktır.


JUDO

Konya Sporcu Eğitim Merkezi Judo Bölümüne Gündüzlü 8 kız 7 erkek toplam 15 sporcu alınacaktır.

JUDO SINAV TALİMATI.pdf nda belirtilen şartlara uyan sporcu adaylarının, Sporcu Eğitim Merkezi Judo bölümü seçme sınavları 08.06.2017 tarihinde saat 10:00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Salonunda yapılacaktır. 5. 6. 7. ve 8.sınıf öğrencileri seçme sınavlarına katılabileceklerdir. Sınava girecek sporcu adaylarının Veli izin Yazısı.pdf belgelerini doldurarak kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi, sağlık raporları ve lisanslı sporculardan lisansları ile birlikte en geç 07.06.2017 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezine başvurularını yapmaları gerekmektedir.

GÜREŞ GÜNDÜZLÜ

Konya Sporcu Eğitim Merkezi Güreş Bölümüne Gündüzlü 7 erkek sporcu alınacaktır.

GÜREŞ SINAV TALİMATI.pdf nda belirtilen şartlara uyan sporcular  SEM GÜNDÜZLÜ STATÜ TERCİH FORMU.pdf Formlarını ve Veli izin Yazısı.pdf belgelerini doldurarak  kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi, öğrenci karnesinin tasdikli suretini, lisanlı sporculardan sporcu lisansları ile doldurulan SEM Gündüzlü Statü Tercih Formuyla birlikte 01-14 Haziran 2017  tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezine başvurularını yapmaları gerekmektedir.


GÜREŞ YATILI

81 İlden Yatılı Güreş Eğitim Merkezlerine alınacak GÜREŞ SINAV TALİMATI.pdf şartlara uyan yatılı statüdeki sporcu adayları Veli izin Yazısı.pdf belgeleri ve SEM YATILI STATÜ TERCİH FORMU.pdf doldurarak kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi, öğrenci karnesinin tasdikli suretleri ve lisanslı sporcuların lisansları ile birlikte 01-14 Haziran 2017  tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezine başvurularını yapmaları gerekmektedir.